Ι Română Ι RON

Bun Venit în Tiens!

Coș

Ne pare rău! Articolele asociate nu au fost găsite. Vizualiza-ți alte articole.

Shipping & returns

POLITICA DE LIVRARE ȘI RETUR

 

 

TIENS România utilizează serviciul de curierat al companiei FAN COURIER.

 

Expedierea:

Livrările se fac de luni până vineri. Pentru comenzile primite de luni până vineri, înainte de ora 14:00, coletul se expediază în aceeaşi zi.

Pentru comenzile primite de luni până joi după ora 14:00, coletul se expediază în ziua următoare.

Pentru comenzile primite vineri după ora 14:00, sâmbătă sau duminică, coletul se expediază luni.

Timpul de livrare este de 24 ore.

 

Plata:

Plata se poate face în avans (prin ordin de plată) sau la livrare (ramburs), simultan cu achitarea valorii produselor comandate.

  1.       Pentru o valoare a comenzii mai mare sau egală cu echivalentul a 100 USD, costul transportului va fi asigurat de către S.C. TIENS ROMANIA S.R.L.
  2.       Pentru o valoare a comenzii mai mică de echivalentul a 100 USD, costul transportului poate porni de la 12 RON, acesta variind în funcție de destinația și greutatea coletului/coletelor.

 

Erori de livrare:

În cazul în care, cu ocazia livrării, se întâmplă să se livreze din greşeală un alt produs decât cel comandat, un alt număr de produse, sau dacă există orice altă problemă cu privire la recepţia produsului, trebuie contactată compania TIENS în cel mai scurt timp posibil după primirea coletului.
Produsele care prezintă la livrare neconformităţile mai sus specificate, se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea cumpărătorului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Cumpărătorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă nu se poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

Returnarea/nerecepţionarea produselor:

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 7 zile lucrătoare din momentul primirii acestora, cu obligaţia de a avea grijă în mod rezonabil de bunuri (O.G. nr.106/1999). Termenul mai sus menţionat poate fi prelungit, conform Politicilor Companiei.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor comandate se va returna în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data notificării în scris a intenţiei de returnare, cu condiţia ca în acest termen, produsul sa reintre în posesia vânzătorului şi să fie în perfectă stare.