Ι Română Ι RON

Bun Venit în Tiens!

Coș

Ne pare rău! Articolele asociate nu au fost găsite. Vizualiza-ți alte articole.

Conditions of Use

 

TERMENII ŞI CONDIŢIILE ACORDULUI DE DISTRIBUITOR INDEPENDENT

 

Încheiat între TIENS ROMANIA (numit mai jos “Tiens”)

și DISTRIBUITORUL INDEPENDENT TIENS 

 

A.     CA DISTRIBUITOR INDEPENDENT, ÎNȚELEG ȘI SUNT DE ACORD:

 

1.1 Voi promova și vinde suplimente alimentare, aparatură wellness, cosmetice și alte produse TIENS și servicii de marketing clienților finali prin vânzare directă în numele meu sau în numele lui Tiens (după cum este indicat în condițiile de afaceri ale Tiens referitoare la anumite produse și /sau servicii din când în când). Sistemul de distribuție specific Tiens se caracterizează prin faptul că Distribuitorii Independenți oferă consumatorilor finali produsele pentru achiziție prin contactare personală. În acest sens, sistemul se bazează pe Planul de compensare al Tiens. Acest Plan reglementează sarcinile Distribuitorilor Independenți în funcție de poziția lor funcțională în organizație care este structurată conform principiilor unui sistem de Marketing Multi-Level. În plus, Planul reglementează criteriile de performanță pe care trebuie să le îndeplinească un Distribuitor Independent pentru a atinge poziția funcțională individuală în Organizație, precum și compensația plătită pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor contractuale.

1.2 Nu voi vinde produse și/sau servicii Tiens pe Internet (altul decât prin intermediul unui site web furnizat de Tiens) sau în nici o unitate publică, de vânzare cu amănuntul sau de servicii. Nu voi vinde produse și/sau servicii Tiens pentru revânzare de către alții sau (cu excepția consimțământului prealabil scris al Tiens) în unități de vânzare cu amănuntul. Aprobarea lui Tiens poate fi revocată în orice moment, la discreția sa absolută. Nu voi vinde produsele și/sau serviciile Tiens prin licitație, fie online, fie în alt mod.

1.3 Voi prezenta produsele și/sau serviciile Tiens într-un mod veridic, sincer și onest și mă voi comporta într-o manieră care reflectă cele mai înalte standarde de integritate și responsabilitate, în conformitate cu reputația Tiens.

1.4 Nu voi accepta comenzi pentru achiziții despre care știu că sunt pentru volume nerezonabile, de exemplu dacă cumpărătorul nu a avut nevoie de bunuri, fie pentru uz propriu, fie pentru revânzare într-o perioadă rezonabilă.

1.5 Voi lua contact personal sau telefonic cu consumatorii numai într-un mod rezonabil și în intervale de ore rezonabile, în mod normal nu înainte de ora 8:00 sau după ora 21:00 și voi informa consumatorul că scopul vizitei este de a solicita sau confirma o comandă pentru produse și/sau Servicii.

1.6 Voi face demonstrații sau vinde numai produsele și/sau serviciile Tiens. Nu voi face demonstrații sau vinde alte produse și/sau servicii, inclusiv orice produse și/sau servicii făcute personal de mine, ca parte a afacerii mele, la nici o petrecere sau eveniment sau întâlnire sponsorizate de Tiens.

1.7 Voi face doar acele afirmații verbale sau scrise referitoare la produs cu privire la eficacitatea produsului, așa cum sunt autorizate de Tiens.

1.8 Când îmi fac o programare pentru a vizita un consumator, voi proceda astfel:

1.8.1 voi informa consumatorul cu privire la scopul vizitei;

1.8.2 dacă vizita nu este un eveniment de vânzare și este probabil să dureze mai mult de 15 minute, voi informa consumatorul cu privire la durata probabilă a vizitei;

1.8.3 în cazul în care produsele și/sau serviciile sunt destinate în special persoanelor în vârstă sau infirmi, voi verifica orice vulnerabilitate (lipsă de înțelegere etc.) pe care consumatorul ar putea să o aibă. În astfel de cazuri, voi folosi un sistem eficient de screening capabil să identifice consumatorii vulnerabili și să iau toate măsurile rezonabile pentru a mă asigura că vulnerabilitatea nu este exploatată, chiar și neintenționat.

2. Voi proteja mărcile comerciale și denumirea comercială ale lui Tiens prin a nu reproduce numele și/sau mărcile comerciale ale lui Tiens și nu voi copia niciunul dintre materialele Tiens pentru a fi utilizate în orice publicitate fără aprobarea prealabilă în scris a Tiens. Nu am voie să folosesc mărcile comerciale sau numele comerciale Tiens în adresele de e-mail sau de domenii.

3. Sunt antreprenor independent; Nu sunt angajat, partener sau francizat al Tiens. Nu pot acționa în numele, reprezenta sau încheia niciun contract în numele Tiens, cu excepția colectării și transmiterii comenzilor pentru produse și/sau servicii Tiens la prețuri aprobate de Tiens; Nu am nici o autoritate de a contracta vreo datorie, obligație sau răspundere în numele Tiens. Depinde de mine să decid dacă să lucrez sau nu și dacă da, câte ore. În calitate de antreprenor independent, sunt responsabil pentru plata tuturor contribuțiilor de asigurări naționale, impozite pe venit, TVA și de a face toate depunerile și declarațiile relevante impuse de lege. Știu că trebuie să informez imediat Tiens de îndată ce devin obligat să plătesc TVA. Din acest moment, Tiens va contabiliza și va plăti remunerația datorată plus TVA. Sunt de acord să respect toate legile care au legătură, în orice mod, cu afacerea mea. Voi fi responsabil pentru comportamentul meu în legătură cu afacerea mea cu Tiens și îl voi despăgubi pe Tiens în ceea ce privește orice pretenții împotriva lui Tiens și/sau a mea, care decurg datorită comportamentului meu. Voi menține un comportament adecvat împotriva tuturor riscurilor relevante, inclusiv a răspunderii publice. Voi fi responsabil să solicit certificatul comercial necesar la autoritatea comunității mele locale (dacă și unde este cazul).

4. Voi prezenta oportunitatea de afaceri Tiens într-un mod sincer. Nu voi face nici o afirmație înșelătoare privind câștigurile. Voi accepta responsabilitățile de recrutare, asigurându-mă că orice recrut potențial are vârsta de minim 18 ani.

5. Voi trimite comenzile de produse către Tiens în modul prescris de Tiens, însoțite de metoda de plată considerată acceptabilă de Tiens. Înțeleg că toate comenzile sunt supuse acceptării de către Tiens.

6. Înțeleg că informațiile și materialele furnizate mie conțin informații confidențiale și sunt proprietate Tiens. Nu voi folosi, dezvălui sau reproduce aceste materiale în altă parte decât în afacerea mea cu Tiens și nu voi folosi, dezvălui sau reproduce aceste materiale fără acordul prealabil, expres, în scris, al Tiens. Pe durata, precum și după termenul acestui Acord, voi păstra secrete toate informațiile pe care le dețin despre Tiens, orice alți membri ai Grupului Tiens și gama de produse și sistemul de vânzare Tiens, dacă informațiile nu sunt în general accesibile publicului. . Această obligație include toate datele și faptele referitoare la organizația de vânzare a Tiens.

7. Nu am nici o obligație financiară în perioada de 12 luni de la începerea acestui acord, cu excepția de a cumpăra un pachet de pornire/a plăti taxa de înregistrare și de a plăti pentru orice bunuri și/sau servicii comandate fie pentru revânzare, fie pentru uz propriu.

8. Înțeleg că comisioanele vor fi plătite în conformitate cu Planul de compensare și că trebuie să respect și să nu încalc niciunul dintre termenii acordului pentru a fi eligibil pentru plată.

9. Protecția datelor: sunt de acord, prin semnarea acestui document, ca Tiens să stocheze și să proceseze informațiile mele personale furnizate lui Tiens în formă electronică sau în alt mod. De asemenea, sunt de acord că Tiens poate transfera datele către afiliații săi și către alte persoane situate în afara Spațiului Economic European pentru a le utiliza de către Tiens în scopuri comerciale. Informațiile personale includ numele și adresa mea, data nașterii, adresa de e-mail, contul bancar și alte informații referitoare la mine pot fi dezvăluite unor terți în scopuri comerciale ale lui Tiens, cu excepția cazului în care îl notific pe Tiens că nu doresc ca aceste informații să fie eliberate. De asemenea, sunt de acord că astfel de informații referitoare la clienți aparțin lui Tiens și că Tiens își rezervă dreptul de a asigura servicii continue clienților dacă încetez să mai fiu Distribuitor Independent activ. Voi lua măsurile adecvate pentru a proteja securitatea datelor cu caracter personal aflate în posesia mea.

10. În furnizarea materiale promoționale sau de instruire/training (suport de vânzări, instruire,materiale suport, orice materiale care fac referire la TIENS ) în format hârtie sau în formă electronică voi respecta următoarele condiții:

10.1 voi utiliza numai materiale care sunt aprobate de Tiens sau care respectă aceleași standarde la care aderă Tiens;

10.2 nu voi face achiziționarea unor astfel de materiale o cerință pentru vânzătorii direcți din downline;

10.3 voi furniza astfel de materiale (și orice alte mijloace de vânzare) la cel mult un preț rezonabil și corect, echivalent cu prețul materialului similar disponibil în general pe piață;

10.4 voi oferi o politică de returnare scrisă care este aceeași cu politica de returnare a Tiens;

10.5 nu voi solicita niciunui alt vânzător direct să cumpere materiale, produse sau servicii care sunt în contradicție cu politicile și procedurile Tiens;

10.6 mă voi asigura că mijloacele de vânzare și alte materiale nu sunt înșelătoare și

10.7 nu permit ca vânzarea de materiale să fie un centru de profit pentru vânzătorii direcți.

11. Nu pot transfera sau subcontracta acest acord sau numirea mea ca Distribuitor Independent vreunei persoane sau entități. În calitate de antreprenor independent, am dreptul să aranjez asistența în desfășurarea activității mele pe care o consider adecvată.

12. Pot anula acest acord fără penalități în termen de paisprezece (14) zile de la intrarea lui în vigoare și, dacă fac acest lucru, am dreptul să recuperez toți banii plătiți către Tiens în acest timp, la livrare, fie că este vorba de produse și/sau servicii, cu condiția să le returnez în starea de la vânzare ( fără defecte și deteriorări cauzate ) către TIENS ROAMNIA SRL, bd. Dacia, nr. 153-155, București, România. Anularea poate fi efectuată prin trimiterea unei notificări scrise către Tiens sau prin e-mail la office@tiens.ro. O astfel de notificare trebuie să conțină numele meu complet, numărul Distribuitorului Independent și adresa.

13. Tiens oferă clienților săi dreptul de a anula achizițiile în termen de două săptămâni de la livrare. Notificarea cu privire la acest drept este tipărită pe formularul de comandă a clientului. Indiferent dacă produsele sunt vândute de Tiens direct sau prin intermediul Distribuitorului Independent, sunt obligat să mă conformez acestei reguli.

 

B. TIENS, ÎNȚELEG ȘI SUNT DE ACORD:

1. Distribuitorul independent va avea dreptul de a câștiga venituri din comisioane pe baza planului de compensare Tiens la vânzările de produse și/sau servicii Tiens către consumatorul final.

2. Pe lângă comisioane, Tiens poate oferi premii și privilegii suplimentare distribuitorilor independenți „activi”, așa cum sunt definiți din când în când.

3. Tiens va calcula și plăti comisioane în conformitate cu orarele de comisioane publicate de Tiens. Tiens poate modifica comisioanele, regulile programului de stimulare și cerințele de vânzări active în orice moment, cu o notificare scrisă prealabilă cu treizeci (30) de zile către Distribuitorul Independent.

4. Tiens nu va impune Distribuitorului Independent niciun teritoriu geografic sau limite legate de vânzările și recrutarea Distribuitorilor Independenți.

5. Distribuitorul Independent nu are nici o obligație financiară pe durata acestui acord, în afară de a plăti pentru produsele și/sau serviciile comandate.

 

C. GENERALITĂȚI

 

1. Acest acord este supus acceptării de către Tiens, confirmată prin emiterea unui număr de Distribuitor Independent.

2. Prezentul Acord este încheiat pe o perioadă nedeterminată de timp. Fiecare dintre părți poate rezilia acordul la sfârșitul oricărei luni, printr-o notificare scrisă de 14 zile..

3. Distribuitorului Independent îi este interzis să inducă orice membru al organizației de vânzări Tiens să vândă alte produse sau servicii sau să promoveze produse sau servicii în plus față de sau în locul activităților lor de afaceri Tiens. Acest lucru se aplică chiar dacă produsele și serviciile în cauză nu concurează cu produsele și serviciile Tiens.

4. Tiens garantează calitatea produselor sale. În cazul în care Distribuitorul Independent primește produse defecte, Tiens se angajează să le schimbe cu produse fără defecte în termen de 30 de zile după ce Distribuitorul Independent a notificat Tiens de acest aspect.

5. Dacă orice prevedere a acestui acord (sau o parte a oricărei prevederi) este considerată ilegală, invalidă sau inaplicabilă, prevederea se va aplica cu modificările minime necesare pentru a o face legală, valabilă și aplicabilă.

6. Tiens își poate transfera poziția contractuală în orice moment unei companii succesoare care continuă activitatea de vânzare directă a Tiens. Distribuitorului Independent îi este permis să-și transfere poziția contractuală numai cu aprobarea în scris a Tiens. Sarcinile și îndatoririle unui Distribuitor Independent trebuie să fie efectuate personal. Aceasta înseamnă că relațiile contractuale se încheie odată cu decesul Distribuitorului Independent. Cu toate acestea, Tiens poate fi de acord cu transferul către un moștenitor dacă acesta îndeplinește cerințele pentru a gestiona postul de Distribuitor Independent decedat, la discreția exclusivă a lui Tiens.

7. Dacă Distribuitorul Independent reziliază/încheie acest acord după 14 zile de la semnarea și intrarea în vigoare a acordului sau dacă Tiens reziliază acest acord, Distribuitorul Independent:

7.1 nu va mai avea nici o obligație contractuală față de Tiens, cu excepția dispozițiilor care în mod expres sau implicit se extind dincolo/înainte/după de acest punct și poate anula orice comenzi personale restante și poate primi imediat o rambursare integrală a oricărei plăți anticipate pentru comenzile neprimite.

7.2 poate returna (pe cheltuiala lui Tiens) orice bunuri originale, nefolosite și care pot fi revândute din punct de vedere comercial, achiziționate de la Tiens, în termen de 90 de zile înainte de această reziliere, iar Tiens va oferi Distribuitorului Independent o rambursare completă a prețului inclusiv TVA al acestor bunuri, minus comisioanele generate, mai puțin taxa de manipulare de 10% (care nu va fi percepută dacă Tiens reziliază acest acord) și orice scădere a valorii bunurilor returnate lui Tiens într-o stare deteriorată sau necomerciabilă, cu condiția ca astfel de produse și/sau servicii să nu fi fost achiziționate sau dobândite cu încălcarea prezentului acord;

8. Tiens este de acord să furnizeze Distribuitorului Independent cu fiecare achiziție de produse și/sau servicii pentru uz propriu al Distribuitorului Independent o Notificare privind dreptul de a anula și că acesta va respecta termenii și condițiile.

11. Acești termeni și condiții, Politicile și Procedurile Tiens și Planul de compensare, toate care pot fi modificate din când în când în scris emise de un reprezentant autorizat Tiens (și în niciun alt mod) constituie împreună întregul acord între părți cu privire la obiectul său. Niciuna dintre părți nu va avea nici o pretenție împotriva celeilalte (cu excepția fraudei sau a declarațiilor greșite sau încălcării legii). Nu pot fi modificați sau schimbați prin orice sugestii, sfaturi, ghiduri sau mijloace de vânzare oferite de Tiens.

12. Acest acord va fi guvernat de legea din România.

13. Adresa Tiens pentru returnarea oricăror produse în conformitate cu termenii de mai sus: TIENS ROMANIA SRL, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 18-20, cod poștal 700064.

 

 

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE FURNIZAREA

 

 

Această pagină (alături de Politica de Confidențialitate, Politica privind Cookie-urile și Termenii de utilizare a website-ului), furnizează informații cu privire la noi și termenii legali și condițiile (termenii) în care sunt comercializate oricare dintre produsele (Produsele) enumerate pe website-ul nostru (site-ul nostru).

Înainte de a comanda orice Produse de pe site-ul nostru, vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și să vă asigurați că îi înțelegeți. Vă rugăm să rețineți faptul că, înainte de a face o comandă, vi se va cere să vă dați acordul în privința acestor Termeni.

Acordul exprimat reprezintă acceptarea integrală și fără rezerve a tuturor termenilor și condițiilor, astfel cum sunt prezentate în website-ul nostru.

Dacă acceptați termenii, vă rugăm să faceți click pe butonul marcat ,,Sunt de acord”, aflat la sfârșitul acestor Termeni. Dacă refuzați să vă dați acordul față de acești Termeni, nu veți putea comanda niciun produs de pe site-ul nostru.

Ar trebui să tipăriți o copie a Termenilor sau să îi salvați în calculatorul dumneavoastră, ca referință ulterioară.

Din când în când, așa cum este prevăzut la punctul 6, modificăm acești Termeni. De fiecare dată când doriți să comandați produse, vă rugăm să verificați acești Termeni pentru a vă asigura că înțelegeți termenii care se vor aplica la acel moment. 

1. INFORMAȚII DESPRE NOI

1.1 Noi administrăm website-ul www.tiens.ro. Suntem SC TIENS ROMANIA S.R.L., o companie înregistrată în România, având numărul de identificare fiscală RO13581878, cu sediul în Bd. Dacia, nr. 153-155, Dacia Business Centre, etaj 3, 020057, București, Sector 2, România. Principala noastră adresă comercială este Bd. Dacia, 153-155, Dacia Business Centre, etaj 3, 020057, București, Sector 2, România.

Nr. ONRC J40/11299/2000

1.2 Pentru a ne contacta, vă rugăm să accesați pagina noastră de contact http://www.tiens.ro/ro-ro/contact/.

2. PRODUSELE NOASTRE

2.1 Imaginile Produselor de pe site-ul nostru au doar scop ilustrativ. Deși am făcut toate eforturile pentru a reda culorile cu acuratețe, nu putem garanta că redarea culorilor cu acuratețe de către computerul tău reflectă culoarea Produselor. Produsele tale pot avea ușoare variații față de acele imagini.

2.2 Ambalajul Produselor poate varia față de imaginile de pe site-ul nostru.

2.3 Toate Produsele prezentate sunt în funcție de disponibilitate. Vă vom informa prin email, cât se poate de repede, dacă Produsul comandat nu este disponibil și nu vom procesa comanda dacă aceasta a fost făcută.

3. FOLOSIREA SITE-ULUI NOSTRU

3.1 Utilizarea site-ului de către dumneavoastră este guvernată de către Termenii de folosire ai website-ului. Vă rugăm să vă faceți timp pentru a-i citi, deoarece include termeni importanți.

3.2 Puteți achiziționa Produse de pe site-ul nostru doar dacă aveți cel puțin 18 ani sau dacă aveți dreptul legal de a încheia contracte.

3.3 Ne propunem să ne bazăm pe acești Termeni și pe Politica noastră de Confidențialitate, Politica privind Cookie-urile și Termenii de Folosire a Website-ului (în ceea ce privește Contractul dintre noi și dumneavoastră). În timp ce noi acceptăm responsabilitatea pentru declarațiile și descrierile făcute în mod corespunzător de către agenții noștri autorizați, vă invităm să solicitați confirmarea în scris a oricărei variații ori modificări a acestor Termeni.

3.4 În calitate de consumator, aveți toate drepturile legale cu privire la Produsele care  sunt defecte sau nu corespund descrierii. Este disponbilă consiliere cu privire la drepturile dumneavoastră legale din partea Centrelor de Consiliere a Consumatorilor. Nimic din acești Termeni nu va afecta aceste drepturi legale.

4. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE PERSONALE

Folosim doar informațiile tale personale în acord cu Politica noastră de Confidențialitate și Politica privind Cookie-urile. Vă rugăm să vă faceți timp pentru a le citi, deoarece includ termeni importanți care vă vizează.

5. CUM SE  FORMEAZĂ CONTRACTUL DINTRE TINE ȘI NOI

5.1 Pentru pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a face o comandă pe site-ul nostru, vă rugăm să accesați pagina noastră de internet.

5.2 Procedura noastră de comandă vă permite să verificați și să corectați orice greșeli înainte de a ne transmite comanda dumneavoastră. Vă rugăm să vă faceți timp pentru a citi și verifica comanda dumneavoastră, la fiecare pagină a procedurii de comandă.

5.3 După ce faceți o comandă, veți primi de la noi un e-mail, confirmând primirea comenzii dumneavoastră. Primirea comenzii nu reprezintă în mod automat acceptarea acesteia. Acceptarea comenzii dumneavoastră se va face conform descrierii de la punctul 5.4.

5.4 Vă vom confirma acceptarea prin transmiterea unui email care confirmă că produsele au fost expediate (confirmarea expedierii). Contractul dintre noi se consideră încheiat și produce efecte de la momentul la care vă transmitem Confirmarea Expedierii.

5.5 În situația în care Produsului dorit nu vă poate fi furnizat, spre exemplu din cauza faptului că Produsul nu este în stoc sau nu mai este disponibil, sau din cauza unei erori la nivelul prețului de pe site-ul nostru, așa cum se precizează la punctul 13, vă vom informa printr-un email și nu vă vom procesa comanda (situațiile enumerate anterior au caracter exemplificativ iar nu limitativ). Dacă ați achitat deja Produsele, vă vom rambursa întreaga sumă, cât se poate de repede.

 

6. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA ACEȘTI TERMENI

6.1 Periodic vom putea revizui acești Termeni, în următoarele situații: (a) schimbări în modul în care acceptăm plățile dumneavoastră; și (b) schimbări ale cerințelor la nivelul legilor și reglementărilor normative relevante, precum și ale reglementărilor interne ale Companiei.

6.2 De fiecare dată când comandați Produse de la noi, Termenii în vigoare de la acel moment se vor aplica Contractului dintre dumneavoastră și noi.

6.3 Orice revizuire ori modificare a Termenilor va fi notificată prin intermediul acestei pagini, la începutul acestei pagini menționându-se faptul că Termenii au fost modificați, precum și data modificării.

Unele servicii oferite pe website-ul nostru necesită folosirea unui nume de autentificare și a unei parole (,,Date de autentificare”). Aceste detalii de autentificare sunt exclusiv pentru uz personal, nu trebuie comunicate altor persoane și trebuie păstrate mereu confidențiale. Introducerea detaliilor de Autentificare trebuie să fie corectă și completă. Ne rezervăm dreptul de a accepta și de a retrage detaliile de Autentificare. Informați-ne imediat atunci când aveți o îngrijorare legată de siguranță în ceea ce privește detaliile de Autentificare sau dacă aveți informații cu privire la folosirea lor neautorizată ori abuzivă.

 

7. DREPTURILE PRIVIND ANULAREA ȘI RAMBURSAREA

7.1 Aveți dreptul legal de a anula un Contract în perioada stabilită la punctul 7.3. Acest lucru înseamnă că, dacă în perioada relevantă, vă răzgândiți sau din orice alt motiv decideți că nu vreți să păstrați un Produs, ne puteți anunța de decizia dumneavoastră de a anula Contractul și de a primi o rambursare. Consiliere privind dreptul dumneavoastră legal de a anula Contractul este disponibilă la biroul dumneavoastră de Standarde în Comerț.

7.2 Totuși, dreptul privind anularea nu se aplică în cazul: (a) oricăror produse pre-comandate; (b) Produselor cu sigiliu de securitate care au fost deschise sau desigilate ori ale căror sigiliu de securitate este rupt ori deteriorat în orice mod și din orice motiv.

7.3 Dreptul dumneavoastră legal de a anula contractul ia naștere la data Confirmării Expedierii, dată ce reprezintă momentul încheierii Contractului dintre noi. Dacă Produsele v-au fost deja livrate, aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile în care puteți anula, începând de a doua zi după primirea Produselor. 

7.4 Pentru a anula un Contract, trebuie să luați legătura cu noi în scris, transmițând un email la office@tiens.ro. Pentru arhiva proprie, puteți să păstrați o copie a notificării anulării.  

7.5 În cazul în care un Consultant Independent încheie acordul cu Consultantul la mai mult de 14 zile de la inițierea acestuia, sau dacă Tiens încheie acordul Distribuitorului, Distribuitorul Independent:

7.5.1 nu va mai avea nicio obligație contractuală față de Tiens, cu excepția prevederilor care, în mod expres sau explicit, fac referire dincolo de acest punct, și poate anula orice comenzi personale restante, primind imediat o rambursare totală a oricărei plăți pentru comenzi care nu au fost recepționate.

7.5.2 poate returna (pe chetuiala Tiens) orice bunuri originale, nefolosite și comercial re-sigilabile cumpărate de la Tiens, în termen de 90 de zile înainte de o astfel de reziliere, iar Tiens îi va oferi Distribuitorului Independent o rambursare integrală a TVA-ului, inclusiv costul unor astfel de bunuri, minus comisioanele generate, minus 10% din taxa de manipulare (care nu va fi percepută în cazul în care Tiens încheie acordul Distribuitorului), precum și orice diminuare a valorii bunurilor returnate Tiens într-o stare deteriorată sau non-vandabilă, cu condiția ca aceste bunuri și/sau servicii să nu fi fost cumpărate sau obținute prin încălcarea acordului Distribuitorului;

7.6 Dacă ne-ați returnat Produsele din cauza faptului că sunt defecte sau descrise incorect, vă vom rambursa total costul unui Produs defect, orice taxe de livrare, precum și orice costuri rezonabile ce decurg din returnarea produsului de către dumneavoastră.  

7.7 Facem rambursarea pe cardul de credit cu care ați plătit.

7.8 Produsele livrate pe care doriți să le returnați: (a) trebuie returnate într-o perioadă de timp rezonabilă; (b) cu excepția cazurilor în care Produsele sunt defecte sau nu corespund descrierii (în acest caz, vezi punctul 7.6), veți fi responsabil pentru costul returnării produselor; și (c) aveți obligația legală de a păstra Produsele în posesia dumneavoastră și de a avea grijă în mod responsabil de ele cât timp se află în posesia dumneavoastră.

7.9 Detaliile privind dreptul dumneavoastră legal de a anula și explicația privind modul în care puteți face acest lucru sunt incluse în Confirmarea de Expediere.

7.10 În calitate de consumator, veți avea mereu drepturi legale în legătură cu Produsele care sunt defecte sau care nu corespund descrierii. Aceste drepturi legale nu sunt afectate de politica de returnare descrisă la punctul 7 sau de către acești Termeni. Este disponibilă consiliere cu privire la drepturile dumneavoastră legale din partea Centrelor de Consiliere a Consumatorilor.

8. LIVRARE

8.1 Comanda dumneavoastră va fi efectuată până la data de livrare estimată în Confirmarea de Livrare, cu excepția cazului în care apare un eveniment neprevăzut (așa cum este definit la punctul 13. Dacă nu putem respecta data de livrare estimată din cauza unui eveniment neprevăzut, vă vom contacta, oferind o dată revizuită de livrare estimată.

8.2 Livrarea se va efectua când livrăm produsele la adresa indicată de dumneavoastră.

8.3 Din momentul livrării, Produsele vor fi responsabilitatea dumneavoastră.

8.4 Din momentul în care am primit plata integrală, inclusiv toate taxele de livrare aplicabile, dumneavoastră dețineți produsele. 

9. NU LIVRĂM LA NIVEL INTERNAȚIONAL

9.1 Din păcate, nu livrăm la adrese din afara României.

9.2 Puteți face, din afara României, o comandă pentru Produse, dar această comandă trebuie livrată la o adresă din România.

10. PREȚUL PRODUSELOR ȘI TAXELE DE LIVRARE

10.1 Prețurile Produselor vor fi cele menționate pe site-ul nostru, fiind actualizate periodic. Luăm toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că prețurile Produselor sunt corecte la momentul în care informația a fost introdusă în sistem. Cu toate acestea, dacă descoperim o eroare la nivelul prețului Produsului(elor) comandate de către dumneavoastră, vă rugăm să consultați punctul 10.5 pentru a vedea ce se întâmplă în acest caz.

10.2 Prețurile Produselor noastre se pot modifica periodic, dar schimbările nu vor afecta nicio comandă pe care am confirmat-o prin Confirmarea de Expediere.

10.3 Prețul unui produs include TVA (acolo unde este cazul) la rata curentă aplicabilă în Româniapentru moment. Totuși, dacă rata TVA se schimbă în perioada dintre data comenzii și data livrării, vom ajusta TVA-ul pe care îl plătiți, cu excepția cazului în care deja ați achitat integral înainte de intrarea în vigoare a schimbării TVA.

10.4 Prețul unui Produs nu include taxe de livrare. Taxele noastre de livrare sunt menționate pe site. Pentru a verifica taxele de livrare aplicabile, vă rugăm să consultați pagina noastră privind Taxele de Livrare.

10.5 Site-ul nostru conține un număr mare de Produse. Există posibilitatea ca, în ciuda eforturilor noastre rezonabile, unele Produse de pe site să nu aibă prețul corect indicat. Dacă descoperim o eroare în ceea ce privește prețul Produselor pe care le-ați comandat, vă vom informa cu privire la această eroare și vă vom da posibilitatea de a merge mai departe cu achiziționarea Produsului la prețul corect sau de a anula comanda. Nu vă vom procesa comanda până nu avem răspunsul dumneavoastră. Dacă nu putem să vă contactăm prin intermediul datelor de contact pe care le-ați furnizat în timpul procesului de comandă, vom trata comanda ca fiind anulată și vă vom notifica în scris. Vă rugăm să luați act de faptul că dacă eroarea de preț este evidentă și inconfundabilă și ar fi putut fi recunoscută de dumneavoastră ca fiind greșită, nu vom fi obligați să vă furnizăm Produsele la prețul incorect (mai mic).

11. CUM PLĂTIȚI

11.1 Puteți plăti pentru Produse doar folosind un card de credit. Acceptăm următoarele forme de plată: [Visa, MasterCard, PayPal, eWallet]

11.2 Plata pentru Produse și toate taxele de livrare aplicabile se face în avans. Nu vă vom taxa cardul de credit până când nu vă vom expedia comanda.

12. RESPONSABILITATEA NOASTRĂ

12.1 În cazul încălcării culpabile de către noi a acestor Termeni, vom fi responsabili pentru prejudiciul suferit de dumneavoastră ca rezultat al încălcării acestor Termeni sau a neglijenței noastre, în măsura și proporțional culpei noastre dovedite, fără a răspunde, însă pentru daunele sau vătămările imprevizibile ori indirecte.

12.2 Furnizăm doar Produse pentru uz casnic și privat. Produsele nu vor fi folosite în scopuri comerciale, de afaceri sau revânzare, iar Compania noastră nu va fi în niciun fel responsabilă față de dumneavoastră în ceea ce privește orice pierdere de profit, pierdere a afacerii, întrerupere a activității afacerii sau pierderea oportunității de afaceri.

 

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

În ceea ce privește tot conținutul și materialul publicat pe website-ul nostru, recunoașteți și sunteți pe deplin de acord că toate drepturile de proprietate intelectuală sunt deținute sau licențate de către Companie, aparținând acesteia. Astfel, tot conținutul și lucrările sunt protejate de legile și tratatele internaționale privind drepturile de autor. Toate drepturile sunt rezervate.

Consultanții trebuie să folosească conținutul și (să descarce) materialele publicate pe website-ul nostru doar în scopul utilizării website-ului și în promovarea business-ului lor Tiens. Orice altă utilizare a materialelor menționate mai sus este strict interzisă. În plus, nu aveți voie să asistați o terță parte în reproducerea, copierea, publicarea sau transmiterea materialelor noastre sau să le folosiți pentru alte activități comerciale.

 

13. EVENIMENTE IEȘITE DIN SFERA CONTROLULUI NOSTRU

13.1 Nu vom fi ținuți a răspunde pentru imposibilitatea de a efectua sau pentru întârzierea în a duce la îndeplinire, oricare dintre obligațiile noastre din Contract, atunci când cauza este un eveniment ieșit din sfera noastră de control (forță majoră sau cazul fortuit). Evenimentul ieșit din sfera noastră de control este definit mai jos, la punctul 13.2.

13.2 Un eveniment ieșit din sfera noastră de control presupune orice act sau eveniment în afara controlului nostru rezonabil, incluzând fără limitare greve, blocaje sau alte acțiuni industriale generate de terțe părți, rebeliune civilă, revoltă, invazie, atac terorist sau amenințare de atac terorist, război (declarat sau nu) sau amenințare sau pregătire de război, incendiu, explozie, furtună, inundații, cutremur, alunecări de teren, epidemie sau altdezastru natural, sau lipsa rețelelor de telecomunicații publice sau private [sau imposibilitatea de a utiliza căile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul rutier sau alte mijloace de transport publice sau private], precum și de orice alt eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de către Companie.

13.3 În cazul în care are loc un eveniment ieșit din sfera noastră de control și afectează îndeplinirea obligațiilor noastre din Contract: (a) vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă anunța; și (b) obligațiile noastre din Contract vor fi suspendate, iar timpul pentru îndeplinirea obligațiilor noastre va fi extins pe perioada evenimentului ieșit din sfera noastră de control. În cazul în care evenimentul ieșit din sfera noastră de control afectează livrarea Produselor, vom stabili împreună cu dumneavoastră o nouă dată de livrare după încheierea evenimentului ieșit din sfera noastră de control.

14. COMUNICAREA DINTRE NOI

14.1 Atunci când, în acești Termeni, facem referire la comunicări ,,în scris”, acest lucru include email-ul.

14.2 Dacă doriți să ne contactați în scris, sau dacă oricare din punctele acestor Termeni vă solicită să ne notificați în scris, puteți să faceți acest lucru prin email la office@tiens.ro sau prin scrisoare recomandată către SC TIENS ROMANIA SRL la Bd. Dacia, 153-155, Dacia Business Centre, etaj 3, 020057, București, Sector 2, România. Vă vom confirma primirea acesteia, în scris, prin email. Dacă vă exercitați dreptul de a anula în baza punctului 7, vă rugăm să consultați acest punct în ceea ce privește modul în care ne anunțați.

14.3 Dacă trebuie să vă contactăm sau să vă notificăm în scris, vom face acest lucru prin email sau scrisoare pre-plătită la adresa pe care ne-ați indicat-o în comandă.

15. ALȚI TERMENI IMPORTANȚI

15.1 Putem să ne transferăm drepturile și obligațiile din Contract către o altă organizație, dar acest lucru nu vă va afecta drepturile și obligațiile incluse în acești Termeni.

15.2 Vă puteți transfera drepturile și obligațiile din acești Termeni, către o altă persoană, dacă agreăm acest lucru în scris.

15.3 Contractul se încheie între dumneavoastră și noi. Nicio altă persoană nu va avea drepturi să pună în aplicare oricare dintre termenii contractului încheiat cu dvs.

15.4 Fiecare clauză conținută de prezenții Termeni este de sine stătătoare. În cazul în care o instanță judecătorească sau altă autoritate relevantă decide că oricare dintre clauze este ilegală sau inaplicabil, restul clauzelor rămase vor rămâne în vigoare în întregime.

15.5 Neexercitarea unor drepturi ale Companiei prin exercitarea acestora cu întârziere în raport cu dumneavoastră, nu reprezintă renunțare la acele drepturi și nu înseamnă că nu mai trebuie să le respectați. În cazul în care renunțăm în favoarea dumneavoastră, vom face acest lucru doar în mod expres, în scris.

15.7 Nu vom îndosaria o copie a Contractului dintre noi.

 

Acordul de transfer a datelor personale către o țară terță:

Tiens Romania SRL

CIF: RO 13581878

Bucuresti, bd. Dacia 153-155, 020057, sector 2

Tel.:  021.74.62.888

E-mail:  office@tiens.ro

§ 1 Scopul procesării datelor cu caracter personal:

Pentru țările: China (procesare), Singapore (server), SUA (server)

În sopul de a asigura cadrul legal pentru plata comisionului în baza acordului cu Compania, următoarele date trebuie să fie colectate și transmise: ID-ul Distribuitorului, numele, poziția in structură (ID-ul sponsorului și numele) precum și cifrele din vânzări, ID-urile cumpărătorilor, cifrele de vânzări ale cumpărătorilor.

Datele vor fi transmise următoarelor societăți:

TIENS Group, No. 18 Xinyuan Road, zona de dezvoltare Wuqing, parcul industrial Tianjin Hi-Tech,

Amazon Web Services, Inc., 410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, Statele Unite ale Americii (centre de date în Singapore și SUA)

 

 

§ 2 Decizii de Ajustare:

Pentru țările China si Singapore, momentan nu există o decizie de corelare a Comisiei Europene , privind art. 45(1), 3 din Regulamentul Privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR). Aceasta reprezintă faptul că nu exista încă un aviz pozitiv din partea Comisiei Europene privind protectia datelor în aceste țări care să corespundă cu GDPR al UE.

 

§ 3 Garanții adecvate:

GDPR necesită așa-numitele garanții pentru transferul datelor către țările terțe, art. 46, alin. 2, 3 GDPR. Aceste garanții nu pot fi disponibile pentru țările mai sus menționate. De exemplu Regulamentul Intern de Protecție a Datelor aprobat de Autoritatea de Supraveghere și Acordurile Standard cu UE, momentan nu sunt implementate de subcontractor.

 

§ 4 Riscuri posibile:

Riscurile posibile ce momentan nu pot fi excluse pentru partener, legat de paragrafele  mai sus mentionate sunt:

-          Datele dumneavoastră cu caracter personal ar putea fi transmise către o a treia parte, dincolo de scopul inițial, de a  procesa comenzi, de exemplu folosirea datelor cu scop publicitar;

-          Este posibil să nu puteți afirma sau folosi drepturile dumneavoastră pentru informații împotriva subcontractorului pe niste baze/termeni susținuti;

-          Există posibilitatea ridicată de apariție a datelor procesate incorect, deoarece măsurile tehnice si organizaționale luate pentru protecția datelor nu îndeplinesc în totalitate cerințele GDPR conform termenilor de cantitate și calitate.

 

§ 5 Acordul/Revocarea

Sunt de acord cu transferarea datelor personale menționate la punctul 1  către China, Singapore si SUA pentru îndeplinirea cerințelor de obținere a bonusului. Pot să revoc prezenta înțelegere privid colectarea datelor de către Tiens Romania SRL, cu sediul în București, bd. Dacia, nr 153-155, sector 2, ca organ responsabil, in orice moment. Revocarea nu afectează legalitatea procesării datelor bazate pe acordul semnat înainte de revocare. În acest caz, Tiens Romania SRL nu poate îndeplini contractul de agent comercial și prin urmare nu poate înceta sau să fie în măsură  sa încheie contractul cu mine imediat.